Marie i Japan - tirsdag den 21. januar 2003


Tilbage

6:00. Igen ud af døren kl. 8:40 med et tog til det andet tog. Så kom Eiko på senere. Vi stod af undervejs for at se på det helligste tempel i Japan. Derfra tog vi bussen til et stort tempelområde. Det var et stort flot område med store flotte træer og vand. Eiko havde pakket en stor flot madkurv til os. Der var riskugler med sure blommer. Fiskekager, som hun havde tilsat smag. Grøn peber på en god måde. Jordbær (de var gode og store). Der var rigtig flot her.

Efter en rigtig god tur i parken, var vi med tog og bus ud til vores kur-bad. Der var indkøbt gode bankede riskager, som vi fik til den grønne te. Rigtig godt!

Så skulle der bades. Tøjet af og så ind i det varme rum med 2 bassiner og brusere langs væggen. Man tog sig en skammel. Satte sig og brusede sig. Der var forskellige sæber til kroppen, håret og ansigtet. Der var med svovl og dejlige dufte. Massagesalt. Inge og Mette gav mig en god tur på ryggen.

Kl. 18:30 var der et overordentligt lækkert aftensmåltid. Lidt sushi, lidt godt oksekød, rå fisk, masser af krabbekløer, sukker, syltede ingefær, soya og grøn te. Det er jeg forfalden til!

Vi puttede de små og læste et par kapitler i Tarzan. Og så var det badetid igen. Efter badet havde de fundet på noget nyt snacks, vi skulle prøve. Men kl. 00:30 var det sovetid.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18